Produktinformation

En Philips Senseo kaffepodmaskin är det idealiska systemet för att göra en mängd olika goda varma drycker. För att din maskin ska fungera perfekt rekommenderar vi att du behandlar den med Kaffekapslens avkalkningstabletter.

Att avkalka din Senseo-maskin regelbundet hjälper till att förhindra att kalkavlagringar negativt påverkar temperaturen, smaken och ingredienserna. Denna process förlänger också maskinens livslängd och förhindrar onödiga skador. Kaffekapslens avkalkningstabletter har speciellt utvecklats för Philips Senseo-maskinen och innehåller citronsyra som effektivt avkalkar maskinen på ett skonsamt sätt för att hålla den i suveränt skick och garantera utsökta kaffearomer.

Vi rekommenderar att du avkalkar din Senseo-maskin minst en gång var tredje månad för att den ska hålla sig frisk. Produkten är kompatibel med alla Senseo- kaffemaskiner men det är viktigt att du följer de korrekta avkalkningsanvisningarna för din särskilda Senseo-modell.

När din maskin har avkalkats kan du återigen se fram emot lattes av högsta kvalitet, cappuccino, varm choklad och mer

Specifikationer

Stycken

3

Märken

Kaffekapslen

Kapselsystem

Senseo

Bäst före

25.07.2025

Avkalkningstabletter Kaffekapslen

3 behandlingar till Senseo

(3)

Recensioner (3)

Värt pengarna Läs mer
Jätte bra tog det även till vattenkokaren Läs mer
Onduidelijke instructies die niet bij de senseo passen die wij hebben. Heb het idee dat gewone azijn beter zou ontkalken. Läs mer

Liknande kategorier