Produktinformation

Löfbergs är stolta över att presentera sitt Contessa-kaffe för Caffitaly-maskiner.

Det svenska märket Löfbergs är svenskt kaffe när det är som bäst. I flera år har de skapat läckra kaffeblandningar, och du kan nu ta med dig denna Contessa-blandning för att användas i din Caffitaly-maskin.

Här är ett kaffe gjort 100% av Arabicabönor. Du får en krämig espresso med toner av mörk choklad och torkad frukt som lämnar en intensiv eftersmak, så att du kan njuta av din kaffestund lite längre. Detta kaffe är också Rainforest Alliance-certifierat, så du vet att det är hållbart och etiskt framställt. Vad är bättre än gott kaffe från en bra källa?

Detta paket med Löfbergs Contessa innehåller 96 kapslar. Du kan alltså vara säker på att ha tillräckligt med kaffe som räcker ett tag.

Att göra en utsökt espresso har aldrig varit enklare med din Caffitaly-maskin: sätt i kapseln och tryck på knappen för en espresso och voilà! Högkvalitativt kaffe på ett ögonblick.

Specifikationer

Antal kapslar

96

Antal koppar

96

Märken

Löfbergs

Kapselsystem

Caffitaly

Smak

Torkad frukt, Mörk choklad, Aromatisk arabica

Koppstorlek

Espresso

Styrka

Medel (6/10)

Bäst före

21.12.2024

Löfbergs Contessa Big Pack

96 kapslar till Caffitaly

(6)

Recensioner (6)

Bra fyllig smak,för bra pris.

Och om man vill så är kapslarna rätt så tåliga så om man tömmer dom efter användning och spar locken som är gjorda i hårdplast upptill och en i botten och rengör noga.
Handisk och sen i diskmaskinen är bäst efter användning
och lägger i nymalet expresso kaffe och återsluter med en liten tejpremsa på locket upptill så kan man använda dom hundra gånger till.
Jag har själv återanvänt samma kapslar i två år.
.
Läs mer
Jag gillar den lite krämigare konsistensen och den lite starkare kaffesmaken Läs mer
väldigt fylligt kaffe Läs mer
Sjalva kaffet är bra, men kapslarna går sönder ock fastnar i min arvid nordquist maskin. Nu har jeg 96 kapslar jeg inta kan använda... så det blir mycket pengar för lite kaffe...... Läs mer
Topp Läs mer
God som både espresso eller lungo lite mjukare och mildare så för den som vill ha en rund ton på kaffet så är detta ett ypperligt val. Läs mer