Produktinformation

Vi presenterar Dynamite Zero - all smak från den ursprungliga Dynamite Ice Latte, men med mindre socker och noll fett!

Precis som originalformeln består vår Dynamite Zero av tre shots espresso och mjölk, men med mindre än 0,5 g socker och 0 g fett. Det är det perfekta valet för dig som vill ha ett hälsosammare alternativ med låg sockerhalt utan att kompromissa med smaken.

Precis som resten av vår ständigt växande Dynamite-kollektion är den här drycken utformad för dem som behöver en extra energikick för att hinna med sitt hektiska liv samtidigt som de njuter av ett kvalitetskaffe. Intensiteten i det starka kaffet balanseras perfekt av den krämiga mjölken, och med 115 milligram koffein är det den perfekta följeslagaren för varma, hektiska sommardagar som behöver en liten extra kick.

Ställ in den i kylen, låt den svalna och njut!

Varning: Extremt hög koffeinhalt. Bör inte avnjutas av barn, gravida eller ammande kvinnor.

Ingredienser

Vatten, 5% lättMJÖLK, 1,95% snabbkaffe, stabiliseringsmedel: cellulosa, cellulosagummi, pektin; smakämnen, surhetsreglerande medel: natriumfosfater; naturlig smakämnen, sötningsmedel: acesulfam K, sukralos.

Specifikationer

Milliliter

230

Märken

Kaffekapslen

Styrka

Mycket kraftig (10/10)

Bäst före

17.02.2025

Näringsinformation per 100 ml.

Energi, kcal

11

Protein

0,5

Fett (g)

0

- varav mättat fett

0

Kolhydrater

1,9

- varav sockerarter

>0,5

Dynamite Zero

230 ml. iskaffe

(2)

Recensioner (2)

Nja, denna kändes mer blaskig än "vanlig" kaffesmak, inte som vanliga iskaffe som man har smakat tidigare. 2 stjärnor pga att man fick med denna gratis i sin order. Läs mer
Helt okej. Inte så söt Läs mer

Liknande kategorier