• Frakt: 39,00 kr. - Fri frakt över 499 kr.
  • PrisGaranti! - alltid bra priser!
  • 100 dagars returrätt
  • Vi skickar alla vardagar

Lavazza Espresso Italiano Classico

500 g. hela kaffebönor

I lager
Now: 85,00 kr

Produktspecifikationer

Antal kapslar 500
Märken Lavazza
Smak Aromatisk arabica, Sötma, Mellanrostade bönor
Karaktäristik 500 gram, Arabica
Styrka Medel (5/10)
Bäst före 30.01.2024

Produktbeskrivning av Lavazza Espresso Italiano Classico

Lavazza är känt som Italiens favoritkaffe och kan spåras helt tillbaka till 1895. Lavazza var banbrytande med att blanda kaffe från olika regioner, och är idag känt som ett av världens förande kaffeföretag.

Därutöver är Italien känt som Espressons moderland. Espresson blev uppfunnen i Italien, och kommer, precis som Lavazza, ifrån Torino. Espresson är idag bland dem mest populära varianter från den rika italienska kaffetraditionen, där den förutom att drickas rent, också används till att skapa kaféklassikers som Cappuccino och Caffe Latte.

Man kan därför inte få en mera autentisk italiensk kaffeupplevelse än med Lavazzas Classico Espresso. För här är en klassiker som genom årtal har blivit njuten i italienska kaféer och hem.

Lavazza Classico är gjord på 100% Arabica bönor från Afrika, Syd och mellanamerika, och har en smak som är söt och delikat, med en rik eftersmak.

Brygg din egen Espresso och ta med på en resa till Italien – för här är ett kaffe, om den kunde tala, ville säga: Sono un italiano. Un italiano vero.

Lavazza Espresso Italiano Classico
Ditt betyg
Ska innehålla minst 20 tecken 20