• Frakt: 39,00 kr. - Fri frakt över 499 kr.
  • PrisGaranti! - alltid bra priser!
  • 100 dagars returrätt
  • Vi skickar alla vardagar

Dolce Gusto Genio S Plus

Automatisk kapselmaskin

I lager
Now: 889,00 kr

Produktspecifikationer

Antal kapslar 1
Märken DeLonghi
Kapselsystem Dolce Gusto
Karaktäristik Maskin

Produktbeskrivning av Dolce Gusto Genio S Plus

Funktionerna står i kö!

Nescafé Dolce Gusto Genio S Plus är en automatisk kapselmaskin som delar design med basmodellen – den klassiska Dolce Gusto Genio S – men är fylld med extra funktioner.

Designen är en harmonisk sammansättning av mjuka linjer, mattsvart och blank svart, samt förkromade detaljer. Maskinen framstår därför både tidlös och modern, och passar perfekt i alla hem. Även med den vackra designen har det inte kommit någon kompromiss med användarvänligheten och funktionalitet – maskinen kan hanteras enkelt, och av alla i familjen. Vattentanken är designad för att vara lättillgänglig, lätt att fylla, och rymmer 0,8 liter vatten.

Manövrering av maskinen sker på frontpanelen. Härifrån kan du ställa in vattenmängden, som anges på kapseln och förpackningen. Då fixar maskinen resten och brygger ditt kaffe med 15 bar tryck – precis som i en klassisk espressomaskin. Om du föredrar kakao eller te ska du naturligtvis bara sätta i en kapsel med din favoritdryck – det är lika enkelt!

Föredrar du en extra stor kopp? Då kan du aktivera XL funktionen på frontpanelen – då är det extra hjälp att hämta när natten har varit lång. Föredrar du en espresso kan du aktivera EspressoBoost funktionen – då får du en ännu mera intensiv och aromatisk espresso.

Inte alla föredrar sitt kaffe lika varmt. Därför har Nescafé Dolce Gusto Genio S Plus en flerstegs temperaturkontroll. Då kan du själv välja om du föredrar den brännande het, redo att dricka – eller vid rumstemperatur.

Det är enkelt att upprätthålla maskinen. De avtagbara delarna är diskmaskinssäkra och resten kan rengöras med en blöt trasa. När det är dags att avkalka maskinen, lyser den rött. Trots de många funktionerna och ett tryck på 15 bar, är maskinen energiklass A och stängs av efter 1 minuts inaktivitet.

Dolce Gusto Genio S Plus
Ditt betyg
Ska innehålla minst 20 tecken 20
Bestsellers:
Starbucks Caramel Macchiato paket och kapsel till Dolce Gusto
Starbucks Caramel Macchiato 12 kapslar till Nescafé Dolce Gusto
Now: 48,00 kr
12 färdiga att dricka Dynamite iskaffe
Dynamite Ice Latte - 12 st. 12 x 230 ml. Iskaffe
Now: 79,00 kr
Kapselhållare i plast till Dolce Gusto med kapslar
Kapselhållare till 35 Dolce Gusto-kapslar
Now: 139,00 kr
Starbucks Doubleshot Espresso Iskaffe
Starbucks Doubleshot Espresso 200 ml. iskaffe
Now: 19,00 kr
Nescafé Café au Lait paket och kapsel till Dolce Gusto
Nescafé Café Au Lait 16 kapslar till Dolce Gusto
Now: 48,00 kr
Nescafé Americano paket och kapsel till Dolce Gusto
Nescafé Americano 16 kapslar till Dolce Gusto
Now: 55,00 kr