Produktinformation

Indian Summer är Nordic Roasts signatur Chai.

Med ett Chai-te som detta får du ett aromatiskt svart te som har blandats ihop med kryddor som kanel, kardemumma och ingefära, som tillsammans skapar ett te med en sann smakfest. Ett te som med sitt kryddiga ursprung, kommer från alla kryddornas moderland, Indien.

Här får du Nordic Roasts bud på det klassiska indiska teet. Nordic Roast har skapat ett klassiskt Chai-te, men med fler kryddor och mjölk, och mindre socker, än de flesta andra Chai-blandningar.

Om du är ny på Chai te och har modet att uppleva en riktig Chai te, rekommenderar vi starkt att du börjar med detta. För här får du ett Chai-te med saft och kraft, vilket smakar så gott som man kan förvänta sig att ett Chai gör. Det vill säga ett varmt och intensivt te som kommer med en explosion av kryddiga smaker, vilket lämnar en en varm och trevlig eftersmak i munnen.

Det är lätt att göra, genom att blanda upp 3–4 teskedar indiskt sommarchaipulver med 200 ml varm mjölk, som du kan dekorera lite med en skvätt kanel. Lätt, snabb - och autentisk och välsmakande.

Njut av det själv eller introducera dina barn till en ny och spännande te-upplevelse.

Vi levererar detta spännande och aromatiska Chai-te i ett elegant utseende med 320 g pulver, som räcker till att brygga ungefär 15 koppar Chai med.

Nordic Roast är ett danskt premium Chai-företag baserat i Köpenhamn. Nordic Roast är dedikerade till att tillhandahålla premium Chai latte-produkter som ett kvalitetsalternativ till kaffe och te, skapat av högkvalitativa ingredienser, god smak och en elegant design där östliga och västerländska traditionerförenas i ett.

Ingredienser

Socker, VASSLE (från MJÖLK), fullt härdat vegetabiliskt fett (kokosnöt), skumMJÖLKSpulver, maltodextrin, glukossirap, svart teextrakt (2 %), aromämne, MJÖLKprotein, klumpförebyggande medel (E341, E551), stabiliseringsmedel (E340 , E452), krydda (kanel), emulgeringsmedel (E471).

Specifikationer

Mängd (g.)

320

Märken

Nordic Roast

Smak

Kryddor

Koppstorlek

Vanlig kopp

Styrka

Medel (5/10)

Bäst före

18.12.2025

Näringsinformation per 100 g.

Energi, kcal

397

Protein

6,4

Fett (g)

12,3

- varav mättat fett

10,9

Kolhydrater

65

- varav sockerarter

44,6

Indian Summer - Nordic Roast

320 g. chai te

(10)

Recensioner (10)

Väldigt god och fyllig smak. Perfekt på en kall vinternatt. Läs mer
Lite starkare Te-smak hade jag föredragit, nu får man komplettera med egen Te-påse om det inte bara ska smaka mjölk Läs mer
Gott kaffe super bra leverans Läs mer
Tråkigt att det är socker i. Hade önskat te med goda kryddor. Läs mer
Underbart. Underbart. Underbart. Julig god chai. Läs mer
Använde ihop med kaffe på jobbet så det blir toppengott! Läs mer
Jag tycker den här är väldigt god.
Blandar med kallt kranvatten.
Lagom söt, mjuk och len med härliga chai latte kryddor. Jag tar gärna och strör lite kardemumma och kanel uppe på.
Läs mer
Mycket gott som en kopp extra fika Läs mer
Otroligt god chailatte Läs mer
Ville ha en kryddig chai med smak men det här är en mesig produkt baserad på socker och mjölkpulver. Rekommenderas inte! Läs mer