• Frakt: 39,00 kr. - Fri frakt över 499 kr.
  • PrisGaranti! - alltid bra priser!
  • 100 dagars returrätt
  • Vi skickar alla vardagar

Indian Summer - Nordic Roast

398 g. chai te

Slut i lager
Now: 59,00 kr

Produktspecifikationer

Antal kapslar 398
Märken Nordic Roast
Smak Kryddor, Sötma, Te
Koppstorlek Vanlig kopp
Styrka Medel (5/10)
Bäst före 17.05.2023

Produktbeskrivning av Indian Summer - Nordic Roast

Indian Summer är Nordic Roasts signatur Chai.

Med ett Chai-te som detta får du ett aromatiskt svart te som har blandats ihop med kryddor som kanel, kardemumma och ingefära, som tillsammans skapar ett te med en sann smakfest. Ett te som med sitt kryddiga ursprung, kommer från alla kryddornas moderland, Indien.

Här får du Nordic Roasts bud på det klassiska indiska teet. Nordic Roast har skapat ett klassiskt Chai-te, men med fler kryddor och mjölk, och mindre socker, än de flesta andra Chai-blandningar.

Om du är ny på Chai te och har modet att uppleva en riktig Chai te, rekommenderar vi starkt att du börjar med detta. För här får du ett Chai-te med saft och kraft, vilket smakar så gott som man kan förvänta sig att ett Chai gör. Det vill säga ett varmt och intensivt te som kommer med en explosion av kryddiga smaker, vilket lämnar en en varm och trevlig eftersmak i munnen.

Det är lätt att göra, genom att blanda upp 3–4 teskedar indiskt sommarchaipulver med 200 ml varm mjölk, som du kan dekorera lite med en skvätt kanel. Lätt, snabb - och autentisk och välsmakande.

Njut av det själv eller introducera dina barn till en ny och spännande te-upplevelse.

Vi levererar detta spännande och aromatiska Chai-te i ett elegant utseende med 398 g pulver, som räcker till att brygga ungefär 15 koppar Chai med.

Nordic Roast är ett danskt premium Chai-företag baserat i Köpenhamn. Nordic Roast är dedikerade till att tillhandahålla premium Chai latte-produkter som ett kvalitetsalternativ till kaffe och te, skapat av högkvalitativa ingredienser, god smak och en elegant design där östliga och västerländska traditionerförenas i ett.

Indian Summer - Nordic Roast
Ditt betyg
Ska innehålla minst 20 tecken 20