Produktinformation

Lavazza Espresso Koffeinfria kapslar för Nespresso® är en blandning av fyllig brasiliansk Arabica och söta sydostasiatiska Robusta-bönor. De kombineras för att ge ett sammetslent italienskt kaffe med aromatiska noter av spannmål och torkad frukt.

Vill du njuta av ett kvalitetskaffe utan effekterna av koffein? Lavazza Espresso Koffeinfria kapslar är precis vad du behöver. Och dessutom bevarar den naturliga processen för koffeinborttagning bönornas söta, rika smak och arom. Om du behöver en kopp kaffe på kvällen och inte vill förstöra en god natts sömn är dessa kapslar snabba och enkla att använda. Sätt bara in en kapsel i din Nespresso-maskin, tryck på knappen så kommer du att kunna njuta av en koffeinfri delikatess på nolltid.

Lavazza grundades i Turin 1895 och har stått för italiensk kvalitet i över hundra år. En förpackning innehåller 10 aluminiumkapslar för 10 portioner.

Aluminiumkapslarna bevarar kaffets kvalitet och är oändligt återvinningsbara. Lavazza Espresso Koffeinfria kapslar för Nespresso® är kompatibla med Nespresso®-maskiner.

Dessa kapslar har ingen anknytning till och är inte producerat eller godkänt av Nestlé®.

Specifikationer

Antal kapslar

10

Antal koppar

10

Märken

Lavazza

Kapselsystem

Nespresso

Smakbetyg

Torkad frukt

Egenskaper

Koffeinfritt, Aluminium

Koppstorlek

Espresso

Styrka

Kraftig (7/10)

Bäst före

30.05.2025

Lavazza Koffeinfri

10 kapslar till Nespresso®

(7)

Recensioner (7)

I have always needed a coffee closest to the real espresso, but so far between the coffees I have tried, L’or, Gevalia, Starbucks, and others, this is the best among them. Läs mer
Smak: bra
Pris: OK
Kapsel: aluminium, bra markering - lätt att hitta kapseln

Slutsats: min favorit efter kl. 15 (kofeinfritt)
Läs mer
Mkt gott kaffe! Smakar som vanligt. Läs mer
Gott kaffe Läs mer
Jättegott, bästa koffeinfria espresso jag hittat hittills. Läs mer
Asså helt sjuk god kaffe, top notch.. 5/5 lätt, jag har testat alla andra def caf kaffe m.m. o denna var absolut bästa någonsin. Läs mer
Jättegod smak, man märker inte att det är koffeinfritt! Läs mer

Liknande kategorier