Produktinformation

Gevalia Lungo 8 aluminiumkapslar till Nespresso® är den perfekta lösningen för de som älskar kaffe och vill ha en utsökt och aromatisk smakupplevelse. Detta premiumkaffe är Rainforest Alliance-certifierat som garanterar att kaffebönorna som används i kapslarna kommer från hållbara källor så att du kan njuta av kaffet med gott samvete.

Varje förpackning innehåller 10 aluminiumkapslar som håller kaffet färskt och bevarar smaken. Den unika blandningen av Gevalias kaffebönor ger en fyllig och intensiv smak som stannar kvar i gommen och lämnar kvar en minnesvärd smakupplevelse.

Gevalia Lungo 8 aluminiumkapslar är kompatibla med din Nespresso®-maskin som gör det enkelt att njuta av en rik och aromatisk kopp kaffe i ditt eget hem.

För att sammanfatta är dessa kapslar perfekta för kaffeälskare som vill ha en högkvalitativ, utsökt och hållbar kaffeupplevelse som lätt kan bryggas i ditt hem.

Dessa kapslar har ingen anknytning till och är inte producerat eller godkänt av Nestlé®.

Specifikationer

Antal kapslar

10

Antal koppar

10

Märken

Gevalia

Kapselsystem

Nespresso

Egenskaper

Rainforest alliance, Aluminium

Koppstorlek

Lungo

Styrka

Kraftig (8/10)

Bäst före

15.04.2024

Special Price

19,00 kr

Gevalia Lungo 8

10 kapslar till Nespresso®

(3)

Recensioner (3)

Krämig och god lungo med eller utan mjölk. Dricker och erbjuder denna på jobbet. Läs mer
Gillar Gevalias kaffe o det här överträffade ändå förväntningarna. Som kaffe ska vara Läs mer
Lite besviken, en 8:a i styrka förväntar man sig mer av, men den har en väldigt fin rund och välavvägd eftersmak med lite mörkchoklad, kanske lite fruktig, eftersmak med en perfekt beska och minimal surhet.
Eftersmaken håller i sig länge, utan att gå över i ”surt” men med tanke på Gevalias fina Lungo med en sexa i styrka hade jag tänkt att denna skulle vara bättre, men jag tar hellre den lite svagare Gavalian.
Ett riktigt tjockt skum som ligger kvar länge drar ner lite, eftersom jag inte gillar det...
Läs mer