Produktinformation

Ett sant emblem för hösten, pumpa är en favorit i säsongsbetonade drycker. Yogi Te gör inget undantag med denna pumpa-chai som kombinerar pumpa med traditionella kryddor för att ge dig varmt te för mysiga höstdagar.

Det här teet är perfekt för att mysa under en mjuk filt en kylig dag och njuta av en avkopplande stund ensam eller med vänner. Den läckra pumpan kombineras med ingefära och apelsinskal samt kanel, anis och andra läckra chai-kryddor.

Som ni vet från Yogi Te är deras ingredienser ekologiska och bra för kropp och själ. Varje tepåse kommer med ett inspirerande citat för att få dig i ett meditativt tänk medan du njuter av din pumpa-chai.

Detta te avnjuts bäst bryggt med kokande vatten och blötlagt i cirka 8 minuter. På så sätt kan alla kryddiga nyanser verkligen blomma ut. Detta te är utsökt som det är eller med tillsatt mjölk.

Perfekt för höstmånaderna, denna ask med Yogi Te kommer med 17 tepåsar som du kan dela eller behålla själv.

Ingredienser

Pumpa (18%), lakritsrot, kanel, morot (12%), ingefära (10%), kardemumma, fänkål, anis (5%), rödbeta, rostad cikoria, svartpeppar, kryddnejlika, vaniljskidor, apelsinskal (1%), apelsinolja (1%), vanijlextrakt, muskot.

Specifikationer

Antal påsar

17

Antal koppar

17

Märken

Yogi Tea

Smak

Kryddor, Apelsin

Koppstorlek

Vanlig kopp

Styrka

Medel

Bäst före

30.04.2026

Yogi Tea Pumpkin Chai

17 påsar te

(7)

Ej i lager

Recensioner (7)

Jag dryckte pumpkin chai te halv gimme sen. Det smakade jättegott. Men nu känns det obehagligt, jobbigt i magen och halsen. Hoppas jag blir inte magsjuk. Läs mer
Ett riktigt gott te som både jag och de jag bjudit det till verkligen har gillat. Rekommenderas starkt ! Samtidigt som det alltid är bra service och man vet när paketet är på väg. Inga konstigheter! Utmärkt! Läs mer
Gott, starkt och friskt te! Blivit min favorit! Läs mer
Riktigt gott. Köpte 5 Läs mer
Ångrar mig att jag bara köpte 1 paket. Detta kommer att gå åt. Läs mer
Bästa höstsmaken någonsin!!! Läs mer
En av de bästa chai smakerna. Läs mer

Liknande kategorier