Produktinformation

Om du vill ha ett kaffe som är intensivt och samtidigt mjukt så är det här det perfekta kaffet för dig.

L'OR Splendente är en espresso med lätt syrlighet som visar upp L'OR-experternas skicklighet. L'OR har i många år bevisat sin kaffekunnighet och sin förmåga att skapa utsökta blandningar. Splendente är inget undantag. 

Kaffets kraftfulla arom täcks av en utsökt, gyllene crema. Smaken bjuder på toner av hasselnötter, nötter och citrusfrukt. I en enda kopp får du lager av smaker som gifter sig till en fantastisk kopp sammetslent kaffe. 

Med din Nespresso®-maskin kan du njuta av en kopp av det här kaffet av guldstandard på nolltid. Sätt i en kapsel i maskinen och tryck på espressoknappen så gör din maskin resten. Doften av kaffet när det bryggs säger dig att något riktigt lyxigt väntar dig. 

Se till så att du alltid har tillräckligt av det här fina kaffe till hands och beställ en låda med 40 Nespresso®-kompatibla aluminiumkapslar.

Dessa kapslar har ingen anknytning till och är inte producerat eller godkänt av Nestlé®.

Specifikationer

Antal kapslar

40

Antal koppar

40

Märken

L'OR

Kapselsystem

Nespresso

Smak

Citrusfrukter, Nötter, Aromatisk arabica

Egenskaper

Aluminium

Koppstorlek

Espresso

Styrka

Kraftig (7/10)

Bäst före

21.12.2024

L'OR Splendente

40 kapslar till Nespresso®

(3)

Recensioner (3)

Good Läs mer
Hyfsad smakintensitet men det lämnar väldigt lite i eftersmaken. Läs mer
Tjena morgonkaffet! Det här kaffet är en perfekt blandning av mörk- och mellanrost enligt mig. Det passar perfekt att blanda med skummad mjölk och de dagar jag vill ha ett lite sötare uppvaknande, eller när morgonen varit extra tuff så blandar jag i några droppar sockerfritt "karamellextrakt". Det här är kaffet som är pålitligt och det är GOTT Läs mer