• Frakt: 39,00 kr. - Fri frakt över 499 kr.
  • PrisGaranti! - alltid bra priser!
  • 100 dagars returrätt
  • Vi skickar alla vardagar

Vanilla Dream - Nordic Roast

398 g. chai te

I lager
Now: 59,00 kr

Produktspecifikationer

Antal kapslar 398
Märken Nordic Roast
Smak Kryddor, Sötma, Vanilj
Koppstorlek Vanlig kopp
Styrka Medel (5/10)
Bäst före 17.02.2023

Produktbeskrivning av Vanilla Dream - Nordic Roast

Kanske är du redan lite erfaren när det gäller Chai-te, men har du provat en vanilj Chai? Här får du chansen – för här har Nordic Roast skapat en Chai som har blandats ihop med en bra shot vanilj.

Vanilj är en ingrediens som passar mycket bra med Chai – för här kombineras vaniljens sötma på bästa vis med kryddorna i det "vanliga" Chai-teet. Resultatet är en Chai som är både söt och kryddig, med en kombination av smaker som du inte träffar på ofta.

Du kan brygga det antingen med mjölk som en Latte, eller med varmt vatten som kryddat te. Men om du efter bryggning ställer den i kylskåpet över natten, kan den också avnjutas som en uppfriskande och utsökt sommardryck.

Som alltid med Nordic Roast Chai levereras den i en elegant burk som inte endast är dekorativ, utan också är praktisk – och som kan användas för andra föremål efter att det sista pulvret har konsumerats.

Med andra ord får du här en ny och spännande Chai-variant med spännande smaknoter – och vem vet, med en smak som du kanske inte bara gillar, utan kanske till och med älskar.

Vi levererar detta spännande Chai-te i en 398g-burk, som kan brygga ungefär 15 koppar Chai.

Nordic Roast är ett danskt premium Chai-företag baserat i Köpenhamn. Nordic Roast är dedikerade till att tillhandahålla premium Chai latte-produkter som ett kvalitetsalternativtill kaffe och te, skapat av högkvalitativa ingredienser, god smak och en elegant design där östliga och västerländska traditionerförenas i ett.

Vanilla Dream - Nordic Roast
Ditt betyg
Ska innehålla minst 20 tecken 20