Produktinformation

Kanske är du redan lite erfaren när det gäller Chai-te, men har du provat en vanilj Chai? Här får du chansen – för här har Nordic Roast skapat en Chai som har blandats ihop med en bra shot vanilj.

Vanilj är en ingrediens som passar mycket bra med Chai – för här kombineras vaniljens sötma på bästa vis med kryddorna i det "vanliga" Chai-teet. Resultatet är en Chai som är både söt och kryddig, med en kombination av smaker som du inte träffar på ofta.

Du kan brygga det antingen med mjölk som en Latte, eller med varmt vatten som kryddat te. Men om du efter bryggning ställer den i kylskåpet över natten, kan den också avnjutas som en uppfriskande och utsökt sommardryck.

Som alltid med Nordic Roast Chai levereras den i en elegant burk som inte endast är dekorativ, utan också är praktisk – och som kan användas för andra föremål efter att det sista pulvret har konsumerats.

Med andra ord får du här en ny och spännande Chai-variant med spännande smaknoter – och vem vet, med en smak som du kanske inte bara gillar, utan kanske till och med älskar.

Vi levererar detta spännande Chai-te i en 320g-burk, som kan brygga ungefär 15 koppar Chai.

Nordic Roast är ett danskt premium Chai-företag baserat i Köpenhamn. Nordic Roast är dedikerade till att tillhandahålla premium Chai latte-produkter som ett kvalitetsalternativtill kaffe och te, skapat av högkvalitativa ingredienser, god smak och en elegant design där östliga och västerländska traditionerförenas i ett.

Ingredienser

Socker, VASSLE (från MJÖLK), fullt härdat vegetabiliskt fett (kokosnöt), skumMJÖLKSpulver, maltodextrin, glukossirap, aromämne, svart teextrakt (2 %), MJÖLKprotein, klumpförebyggande medel (E551, E341), stabiliseringsmedel (E340, E452), emulgeringsmedel ( E471).

Specifikationer

Mängd (g.)

320

Märken

Nordic Roast

Smakbetyg

Kryddor, Vanilj

Koppstorlek

Vanlig kopp

Styrka

Medel (5/10)

Bäst före

18.01.2025

Näringsinformation per 100 g.

Energi, kcal

420

Protein

6,2

Fett (g)

12

- varav mättat fett

11

Kolhydrater

72

- varav sockerarter

60

Vanilla Dream - Nordic Roast

320 g. chai te

(9)

Recensioner (9)

Mycket god Chai Latte med Vaniljsmak som har blivit allt svårare att få tag på på senare tid. Glad att jag hittade den på den här sidan. Läs mer
Första sådant här te vi provat, och både jag, frun och barnen gillar den skarpt!
Väldigt god till att göra Chai latte!
Jag blandar en matsked Chaipulver med 1,5dl varmt vatten, och sen ca 1dl skummad mjölk.
Läs mer
Superfin förpackning. Var en present så har inte själv smakat men snabb leverans! Läs mer
Min dotter absolut älskade denna, hon har precis flyttat hemifrån så jag köpte en massa gott i inflyttningspresent åt henne så nu har hon massa att bjuda sina gäster på och alla älskar denna! Läs mer
Asså åh, vet inte om dom bytt recept eller något men den smakar inte alls som första/förra gången vi köpte den. Nu smakar den mer kola/caramel än vanilj, och har i övrigt och överlag inte så mycket smak över huvud taget. Får testa ett annat märke nästa gång. Läs mer
Jätte Skum smak, smaklös i samma veva.
Läs mer
Smakar vanilj och jul Läs mer
Knappt någon smak med eller utan mjölk, köp inte! Läs mer
Behållaren var inte fylld hela vägen upp och det smakade mer som karamell än vanilj. Läs mer